Østerbro 2, Maglebrænde, 4850 Stubbekøbing - Telefon 54 44 13 24

Handels- og leveringsbetingelser

Salgs- og leveringsbetingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Maglebrænde Slagterforretning. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Maglebrænde Slagterforretning.

Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra Maglebrænde Slagterforretning side, er denne af vejledende art.

Leveringstidspunkt og transport

Levering af varer fra Maglebrænde slagteren anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret. Forsendelsen af varer sker med den valgte leveringsmetode i betalingsmodulet. Levering sker kun onsdage og fredage og kun til brofaste steder i Danmark.

Risikoen for varerne

Risikoen for varer købt af Maglebrænde slagteren overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.

Reklamation

Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra Maglebrænde slagteren , skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til Maglebrænde Slagterforretning. Vi garanterer, at der minimum er 50 % tilbage af holdbarhedsperioden på alle varerne.

For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, Maglebrænde slagteren har stillet dig i udsigt.

Pris og betaling

I denne butik kan du bestille dine varer online og betale med betalingskort. Alle priser i Maglebrænde slagteren på web-adressen http://maglebraendeslagterforretning.dk/ kan blive vist både inkl. moms. og eksl. moms, dog vil det tydeligt fremgå om prisen er inkl. eller eksl. moms.

Fortrydelsesret

Maglebrænde Slagterforretning yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag, du modtager dine varer, dog gælder fortrydelsesretten ikke på ferske eller frosne varer, da det kan bryde fødevarerkædens sikkerhed. Maglebrænde slagteren yder ligeledes en tilfredshedsgaranti på dit køb af kød, hvis du mod forventning ikke skulle være tilfreds med kvaliteten af kødet. Bemærk at kødet skal returneres, hvis man skal have pengene tilbage.

 

Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.